Vad är blancolån?

Lendify erbjuder lån utan säkerhet med låg ränta. Ansök om blancolån idag och få svar direkt.

Vad är blancolån?

Ett blancolån, även kallat för privatlån, är ett lån utan säkerhet. Det betyder att du inte behöver ha någon säkerhet, exempelvis ett fordon eller en bostadsrätt. Motsatsen till blancolån är ett lån med säkerhet. Oftast tas ett blancolån för att kunna finansiera någon typ av privatkonsumtion. Blancolån kan även användas för att betala av mindre dyrare lån och samla dem i ett större billigare lån med lägre ränta. Läs mer om fördelarna med att samla lån.

Hur ansöker jag om ett blancolån?

Hos oss på Lendify kan du ansöka om privatlån från 20 000 kr upp till 500 000 kr. Om din ansökan blir godkänd kan du få pengarna utbetalda direkt. Den ränta du får på lånet är individuell och baseras på just dina ekonimiska förutsättningar. Det är helt kostnadsfritt att ansöka om ett lån och det görs helt digitalt med hjälp av BankID.

Ansök kostnadsfritt om ett lån.

Hur fungerar det att låna pengar med blancolån?

När du lånar pengar via Lendify finansieras ditt lån av pengar från olika parter, mestadels privatpersoner. Detta kallas peer to peer-lån.
För dig som låntagare fungerar det i princip likadant som hos banken men, fast vi ofta kan erbjuda snabbare processer tack vare att vi nyttjar den senaste tekniken.
När du fått dina pengar på kontot börjar du betala av på lånet. Du betalar varje månad ränta och amortering och eventuell avi-avgift om du inte väljer e-faktura.

Vanliga frågor och svar

Inte hittat svar på din fråga? Se den kompletta listan med våra vanliga frågor och svar.

Kom igång idag!

Bli kund hos Lendify, vi utmanar bankerna och skapar en mer effektiv och transparent lånemarknad.
Jag vill låna